Home / Doesburg-Regiobode / Geslaagde vakantie bij 0313

Geslaagde vakantie bij 0313

DOESBURG – Tijdens iedere vakantie is er in Doesburg bij Jongerencentrum 0313 van alles te bleven, zo ook tijdens de net afgelopen kerstvakantie. Twee weken lang stonden er vele sportieve en creatieve activiteiten op het programma.

Op vrijdagavond 21 december begon de kerstvakantie in Doesburg goed. Toen vond Skabba Nation plaats, met muziek van DJ’s Rivaa X Chale en een optreden van Jermain Niffer voor jongeren vanaf 17 jaar. Goede organisatie en een goed begin van een reeks waar voor ‘oudere’ jongeren events worden georganiseerd. Al was het aantal bezoekers niet het aantal waarop gehoopt was, het was een mooie avond.

In de twee weken die volgden, vonden er vele sportieve en creatieve activiteiten plaats. Zo werd er de dag voor Kerst met zo’n veertig kinderen koekjes gebakken, werden er in diezelfde week bordspelletjes gespeeld, was er een filmmiddag en werd er heerlijk geknutseld.
Maar ook voor de sportievelingen was er volop gelegenheid om zich uit te leven met een pooltoernooi en een geweldig zaalvoetbaltoernooi in sporthal de Beumerskamp. Door samenwerking tussen Doesburg beweegt en Jongerencentrum 0313 werd op initiatief van een jongere een zaalvoetbaltoernooi gehouden, waar ruim honderd jongeren lekker hebben gevoetbald. Mooi om te zien dat ook ouders een kijkje kwamen nemen.
Op vrijdag 4 januari is de vakantie afgesloten met een indoorskatebaan in Jongerencentrum 0313 en konden Doesburgse skaters hun hart ophalen.
De Jongerenwerkers en Buurtsportcoach kijken samen met de bezoekers terug op een geslaagde vakantie en kijken alweer uit naar de voorjaarsvakantie.

Lees ook

Ik vind: De Linie kent ook een keerzijde

Opeens woon ik aan de N317 en niet meer aan de rustige landelijke Grietstraat, zo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.