Home / Brummen-Regiobode / Geslaagde kaartmarathon Eerbeekse Boys

Geslaagde kaartmarathon Eerbeekse Boys

EERBEEK – De kaartmarathon van de Eerbeekse Boys, die werd gehouden op zaterdag 12 januari, was goed bezet. Een dag lang werd er geklaverjast en gejokerd.

De jaarlijkse kaartmarathon wordt al decennia lang georganiseerd door de kaartcommissie van Eerbeekse boys. De kaartcommissie bestaat uit Jan van der Veen, Wim Bosman en Meine Tabor. De kaartcommissie kijkt terug op een geslaagde marathon.
Bij het klaverjassen won mevrouw G. Messing met 16502 punten, tweede werd de heer A. Bosman met 15733 punten en derde werd de heer Gierman jr. met 15590 punten. Bij het jokeren won mevrouw R. Denekamp met 144 punten, tweede werd mevrouw D. Wever met 162 punten en derde mevrouw H. Schut met 180 punten. De Eerbeekse kaartmarathon staat ook mede bekend om haar grote verloting met mooie en waardevolle prijzen. De organisatie dankt hiervoor de vele sponsoren.

Lees ook

Doesburgse dames in coronajurk

DOESBURG – Bezoekers aan het centrum van Doesburg kwamen vrijdag 3 juli deze vrolijke Doesburgse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.