Home / Belangrijk / Geslaagd winterfeest Sios ’61

Geslaagd winterfeest Sios ’61

VELP – Zaterdagavond 12 januari werd het jaarlijkse winterfeest gehouden in de kantine bij korfbalvereniging Sios ’61 in Velp. Dit jaar was het thema Keifouteparty. Iedereen had zijn meest kleurrijke kleding uit de kast gehaald voor dit foute feestje. Het feest begon met heerlijke zelfgemaakte taart. Daarna volgde een sport- en korfbalquiz met Kahoot, waar alle deelnemers met hun mobiele telefoon aan mee konden doen. Glorieuze winnaar was FM. Vervolgens waren er knallende optredens van Freddy Mercury, de Snollebollekes, Dré Hazes en de meiden van K3. DJ Joop verzorgde muziek en geluid. Het gezellige feest bij Sios ’61 was een groot succes.

Foto: Edyta Hop

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.