Home / Rheden-Regiobode / Geslaagd concert in Serre van Rozendaal

Geslaagd concert in Serre van Rozendaal

ROZENDAAL – Veel belangstellenden wisten woensdag 9 januari de weg naar de Serre in Rozendaal te vinden. Zij kwamen voor het concert van sopraan Tenar Kooten Niekerk en harpiste Diana de Vries bij te wonen.

De zangeres en muzikante lieten een schitterende vertolking van liederen horen van Vivaldi, Puccini, Fauré, Dvorak en Debussy. Tenar heeft een enorm bereik van lage tot heel hoge noten en daar maakte ze uitbundig gebruik van. Ze betoverde de zaal met haar expressieve gezichtsuitdrukking. Diana, harpiste bij het HGO, verzorgde de begeleiding en schitterde met solostukken van Ortiz en Andres.

De feestelijke bijeenkomst was aangeboden door het comité dat in november een galafeest hield ter gelegenheid van 200 Jaar Rozendaal. Rieneke Jansen-Elings van dat comité gaf aan dat het concert in de Serre is gesponsord om ook Rozendalers en andere belangstellenden, die niet naar het gala konden of wilden komen, een mooie ochtend te bezorgen. Locoburgemeester Marieke Albricht benadrukte in haar toespraakje hoe mooi het was dat Rozendaal nog steeds een zelfstandige gemeente is, waarin het goed (samen)wonen is. Het feestelijke karakter van de ochtend werd versterkt door de heerlijke hapjes bij de koffie en de lichte lunch na afloop.
Alle andere woensdagen van het jaar is iedereen tussen 10.00 en 12.30 uur welkom in De Serre van Rozendaal aan de Kerklaan 15. Is het niet voor een leizng of een andere activiteit, dan wel voor een koekje bij de koffie en een goed gesprek.

Foto: Erik Kool

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.