Gemeente werkt aan bestemmingsplan De Klaarbeek

KLARENBEEK – Sinds kort is in het pand van het voormalige café-restaurant De Nieuwe Zweep in Klarenbeek restaurant De Klaarbeek gevestigd. Het bedrijf is weer (gedeeltelijk) opengesteld.

Goed nieuws voor de inwoners, vindt Klarenbeeks Belang. De belangenvereniging wenst de ondernemer veel succes met de verdere uitbouw van de activiteiten, binnen de daarvoor (op dit moment) geldende mogelijkheden. Klarenbeeks Belang heeft regelmatig contact met de gemeente Apeldoorn over de voortgang van het bestemmingsplan dat meer duidelijkheid moet geven over onder andere de grote feestzaal.
De gemeente Apeldoorn is op dit moment bezig met het beantwoorden van de ingediende zienswijzen. Daarnaast heeft Klarenbeeks Belang met de gemeente doorgenomen hoe er een balans is gezocht tussen de omgeving en de van vroeger uit aanwezige mogelijkheden (en rechten) op de locatie. Zodra de beantwoording gereed is, houdt de gemeente Apeldoorn weer een informatiemoment voor geïnteresseerden. Klarenbeeks Belang denkt dat hiermee het proces zorgvuldig wordt doorlopen door de gemeente Apeldoorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.