Home / Rheden-Regiobode / Fotoclub Velp zoekt leden

Fotoclub Velp zoekt leden

VELP – Fotoclub Velp heeft weer plek voor nieuwe leden. Vanaf woensdag 9 januari zijn belangstellenden welkom op de nieuwe locatie in het Sem Café aan de Noorder Parallelweg in Velp. De fotoclub komt om de veertien dagen bijeen op woensdagavond vanaf 20.00 uur. Tijdens deze avonden worden gemaakte foto’s besproken of is er een spreker die vertelt over fotografie. De Velpse Fotoclub bestaat inmiddels tien jaar en is bedoeld voor een actieve groep amateurfotografen. Aanmelden kan bij secretaris Dirk Bronmijer via tel. 06 – 33782164 of info@fotoclubvelp.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.