Home / Doesburg-Regiobode / Flessenactie De Wetelaar steunt twee doelen

Flessenactie De Wetelaar steunt twee doelen

DOESBURG – Groep zeven van OBS de Wetelaar uit Doesburg heeft onlangs, naar aanleiding van een taalles, een zelfbedachte lege flessenactie uitgevoerd. De voorbereidingen en het uitvoeren van de actie werd gecoördineerd door de leerlingen zelf. Onder begeleiding van ‘hulpouders’ zijn de leerlingen langs de deuren gegaan en hebben zo heel veel lege flessen opgehaald. De flessen zijn bij de lokale supermarkt ingeleverd en hebben een bedrag van 255,95 euro opgebracht. Dit bedrag is bestemd voor Kika, Stichting Kinderen Kankervrij. Juf Anne Bos-Bronkhorst: “Maar niet alleen de lege flessen hebben iets moois opgebracht. De leerlingen hebben de doppen van de lege flessen afgehaald en deze verzameld voor KNGF Geleidehonden. De actie heeft dus twee doelen gesteund. We zijn ontzettend trots op de leerlingen.”

Lees ook

Kilometers druppelslang voor een Fleurige Kade in Doesburg

DOESBURG – Dankzij inzet van de bewoners, medewerking van de gemeente en financiering door diverse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.