Home / Brummen-Regiobode / Filmcafé in Hallse kerk

Filmcafé in Hallse kerk

HALL – Het Filmcafé in de Ludgeruskerk in Hall draait zaterdag 2 februari de film Het Bezoek. Op een dag krijgt een kerkelijke gemeente per brief te horen dat haar Grondlegger op bezoek komt. Een commissie wordt benoemd om Jezus een goede tijd te geven, maar het bezoek verloopt echter anders dan verwacht. De film duurt ongeveer 40 minuten. Daarna wordt er over Het Bezoek gesproken. Hoe zou het zijn als de Hallse gemeente zo’n brief zou krijgen? De bijeenkomst begint om 20.00 uur, de koffie staat klaar vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis, wel wordt een vrije gift gevraagd om de onkosten te dekken.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.