Home / Rheden-Regiobode / Film: Licht voor de Wereld

Film: Licht voor de Wereld

DIEREN – Bahá’í gemeenschap Oost Nederland houdt maandagavond 14 januari een filmavond aan de Zutphensestraatweg 19 in Dieren. Om 20.00 uur wordt de film Licht voor de Wereld getoond. De film gaat over de mensheid die God ontmoet. De ontmoeting vindt overal ter wereld plaats. In dorpen en wijken en kleine en grote steden, waarbij iedere ziel een belangrijke rol speelt. Het is een ontmoeting vol belofte en wordt verlicht door de woorden van Bahá’u’lláh. Van 21.00 tot 22.00 uur houden aanwezigen zich bezig met de vele thema’s van die transformatie.

Lidy Jansen, tel. 0313 – 843493
http://arnhem.bahai.nl

Lees ook

Business & Shopping: Bakkerij Hilvers wordt Hofleverancier

RHEDEN – Bakkerij Hilvers, met onder meer een winkel in Rheden, mag zich sinds kort …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.