Home / Nieuws / Fietser zwaargewond door aanrijding in Rheden

Fietser zwaargewond door aanrijding in Rheden

RHEDEN – Een traumahelikopter is zaterdag uitgerukt voor een ongeval bij de rotonde bij Pannekoekhuis Strijland op de Groenestraat in Rheden. Een fietser was daar in botsing gekomen met een auto met trailer. Dat meldden omstanders aan Omroep Gelderland. Het slachtoffer raakte zwaargewond. De helikopter kon na ongeveer een kwartier onverrichter zake naar zijn standplaats teruggaan; een trauma-arts reed met het slachtoffer naar het ziekenhuis. Hoe de toestand van de gewonde vrouw is, is niet bekend. Half oktober was er bij dezelfde rotonde ook al een ongeval. Toen raakten twee fietsers gewond bij het oversteken. Auto’s hebben voorrang op de bewuste rotonde.

Foto: Linda Stelma

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.