Home / Nieuws / Extra zakcentje voor afgedankte kerstbomen

Extra zakcentje voor afgedankte kerstbomen

DIEREN – Julian (links) en Dion (rechts) uit Dieren leverden afgelopen vrijdag hun kale kerstboom in op het Marktplein in Dieren-Zuid. Even later sleepten ze nog twee kerstbomen naar het plein. “We gaan bij een aantal mensen in de buurt langs om te vragen of we de kerstboom weg kunnen brengen. Zo verdienen we een extra zakcentje.” Per ingeleverde kerstboom geeft de gemeente Rheden namelijk 1 euro. Op verschillende plaatsen in alle zeven dorpen van de gemeente werden vrijdag kerstbomen ingezameld. Van de ingeleverde bomen wordt compost gemaakt.

Foto: Lotte Bienias

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.