Expositie Frank Oude Weernink in Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 2 en zondag 3 februari exposeert Frank Oude Weernink zijn schilderijen in Galerie Metruudsmit in Doesburg. Dit evenement in het eerste februari-weekeinde markeert de start van het project Not An Argument, dat Oude Weernink en Ruud Smit samen ondernemen.

Not An Argument is een zoektocht. Het oog van de schilder en dat van de fotograaf gaan een artistieke battle aan. Smit en Oude Weernink laten zich inspireren door elkaars werk en gebruiken die inspiratie als bron voor het creëren van nieuwe kunst. Gaandeweg ontstaat zo een verzameling nieuwe kunstwerken die verschillen toont, maar tegelijk een eenheid vormt. De karakters van de kunstenaars worden er in weerspiegeld.

De schilder Oude Weernink en de fotograaf Smit hebben grote waardering voor elkaars werk. Door op deze manier samen te werken willen de twee onderzoeken ontdekken waar de artistieke confrontatie toe leidt, zowel voor hun kunst als voor hen persoonlijk.

Not An Argument start op zaterdag 2 en zondag 3 februari in Galerie Metruudsmit, Meipoortstraat 57 in Doesburg.

www.metruudsmit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.