Home / Rheden-Regiobode / Enquête Duurzaamheid beëindigd

Enquête Duurzaamheid beëindigd

ROZENDAAL – De enquête Duurzaamheid van de Werkgroep Duurzaamheid in Rozendaal is beëindigd. In ruim een half jaar tijd hebben bijna driehonderd mensen gereageerd. De werkgroep is nu druk bezig alle reacties te verwerken, om vervolgens de gemeente Rozendaal te adviseren over de mogelijkheden van verduurzaming. Door de enquête heeft de groep een aardig beeld gekregen van de Rozendaalse situatie en zo kan per straat of buurt worden ingeschat welke maatregelen nodig zijn.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.