Home / Rheden-Regiobode / Ellecomse presenteert thriller over de Havikerwaard

Ellecomse presenteert thriller over de Havikerwaard

DE STEEG – Zondagmiddag 3 februari vindt in De Boecop in de Steeg de boekpresentatie plaats van de psychologische thriller Onder Invloed, geschreven door de Ellecomse auteur Tamara Onos. Onos laat het verhaal afspelen in haar eigen woonomgeving; het gebied rondom Arnhem en Doesburg.

Onder Invloed is het thriller debuut van Tamara Onos en de eerste in een serie over hoofdpersoon Renske Nijland. Tijdens haar hardlooprondje door de Havikerwaard wordt Renske ingeschakeld bij een reanimatie. Wanneer het slachtoffer overlijdt, doet de politie het ongeval af als dood door dronkenschap. Door haar werk als expert gevaarlijke stoffen, vermoedt Renske echter dat er meer aan de hand is.

Tamara Onos woont in Ellecom, is moeder van drie zonen en zelfstandig ondernemer. Als arboprofessional adviseert zij bedrijven over het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Het zwaartepunt ligt daarbij op blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Deze kennis kwam haar bij het schrijven van Onder Invloed goed van pas.

De boekpresentatie van Onder Invloed vindt plaats op 3 februari in De Boecop in De Steeg. De lancering heeft de vorm van een mini-symposium. Het evenement heeft inspirerende sprekers, waaronder Ellecommers Mathilde Stuiver en Peter Verhoeff, en een markt rondom de thema’s uit het boek. Ook beeldend kunstenaar Marco Arwert, die de cover van het boek heeft ontworpen, exposeert bij deze gelegenheid. De presentatie start om 15.00 uur, eindigt rond 17.00 uur en is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden. Aanmelden kan via de Facebookpagina van Uitgeverij LetterRijn of info@letterrijn.nl.
Onder Invloed is vanaf 3 fdebruari verkrijgbaar in de boekhandel en bij de uitgever via www.letterrijn.nl.

www.tamaraonos.nl

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.