Home / Rheden-Regiobode / Ellecom EnergieNeutraal opent eigen energieloket

Ellecom EnergieNeutraal opent eigen energieloket

ELLECOM – Ellecom EnergieNeutraal opent vrijdag 1 februari een eigen energieloket. Dit wordt een vraagbaak voor Ellecommers die te maken hebben met de klimaatdoelstellingen van het energieakkoord en de doelstellingen die Rheden op dit vlak heeft. Dit kunnen vragen zijn om ondersteuning bij het verminderen van het energieverbruik van de eigen woning, maar ook bij het verduurzamen van de energievraag van de eigen woning. Inwoners van Ellecom met vragen op dit gebied kunnen contact opnemen via energieloketEEN@gmail.com. Iedereen die een idee heeft voor een project dat meehelpt om Ellecom meer energieneutraal te krijgen, wordt ook uitgenodigd contact op te nemen.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.