Home / Brummen-Regiobode / Eerste expositie van Ineke Oudakker

Eerste expositie van Ineke Oudakker

EERBEEK – Ineke Oudakker opent het expositiejaar van Wereldwinkel Eerbeek op zaterdag 12 januari om 14.30 uur met het tentoonstellen van haar beelden. dit is haar eerste expositie, getiteld Verbeelding.

Tijdens de Pinkstermarkt in Brummen in 2005 werd Ineke geraakt door het beeldhouwwerk van Antoinet Dubbeldam uit Vorden. Zij volgde bij haar een workshop en daarna liet deze manier van creëren haar niet meer los. Bij de beeldhouwgroep op Spaensweerd kreeg Ineke de smaak helemaal te pakken. Beeldhouwvakanties in Frankrijk brachten haar weer nieuwe kennis en vaardigheden. Inmiddels heeft zij aan huis een eigen buitenatelier. Haar werk is intuïtief, het mondt vaak uit in aardse vormen, soms figuratief.
Iedereen is van harte welkom om tijdens de openingsmiddag op 12 januari en alle winkeldagen daarna kennis te maken met het werk van Ineke Oudakker. De Wereldwinkel is te vinden aan de Stuijvenburchstraat 99 inEerbeek.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.