Home / Brummen-Regiobode / E-jeugd HV Brummen winterkampioen

E-jeugd HV Brummen winterkampioen

EERBEEK – Het E-jeugdteam van Handbalvereniging Brummen is winterkampioen geworden. De laatste wedstrijd werd op 16 december gespeeld in sporthal De Bhoele in Eerbeek en werd met 23-5 gewonnen van team Reehorst uit Ede. Hierdoor werd het team van HV Brummen kampioen. De tweede helft van de competitie begint weer in januari. HV Brummen is voor dit team nog op zoek naar nieuwe jongens en meisjes. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op www.handbal-brummen.nl voor meer informatie.

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.