Home / Doesburg-Regiobode / Dukatenactie in Doesburg

Dukatenactie in Doesburg

DOESBURG – De winkeliers die deelnemen aan het Dukaten Sparen in Doesburg hebben in december twee acties gehouden. Alle klanten die een pasje hadden of er een aanschaften, kregen dubbele dukaten. Deze dukaten kunnen bij alle deelnemers worden gebruikt als betaalmiddel. Daarnaast was er nog een winactie. Door een slagzin af te maken, konden klanten mooie prijzen winnen. Uit de vele inzendingen zijn inmiddels meerdere prijswinnaars getrokken.

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.