Home / Rheden-Regiobode / Duitse taalpraktijkles voor ondernemers

Duitse taalpraktijkles voor ondernemers

VELP – Voor gastvrije ondernemers op de Veluwezoomhoudt het Toeristisch Platform / STR Veluwezoom, samen met de gemeente Rheden, een Duitse taalpraktijkles. De praktijkles wordt gegeven op 22 januari in het Astrum College in Velp en start om 20.00 mit Kaffee und Kuchen.

Hoe spreek ik de Duitse gast aan en wat verwacht de Duitse gast? Dat zijn vragen die tijdens de les aan bod komen. Gericht op de praktijk vanuit de onderneming wordt er geoefend. Na wat handige tips en hulp betreffende specifieke vakwoorden wordt er onder leiding van Duits docent Peter Creinsen geoefend. De praktijk staat centraal. Peter Creinsen heeft veel ervaring vanuit zijn werk als docent Duits op de opleiding Toerisme en Recreatie van het ROC A12. De les wordt gratis aangeboden voor ondernemers en hun medewerkers.
Wie de praktijkles wil bijwonen, kan zich opgeven bij Marijke Buter via info@strveluwezoom.nl of voor meer informatie bellen met 0313-619220.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.