Home / Rheden-Regiobode / Dorpsschool Steenhoek gesloopt

Dorpsschool Steenhoek gesloopt

ROZENDAAL – In december is Putman BV uit Westervoort, direct na opdracht van de gemeente Rozendaal, gestart met de sloop van het gebouw van de voormalige Dorpsschool aan de Steenhoek. Het bedrijf heeft bouwhekken om het schoolterrein geplaatst, zodat het terrein niet meer toegankelijk is voor onbevoegden. Deze bouwhekken blijven staan tot de sloopwerkzaamheden zijn afgerond.
Ook is eind december gestart met het verwijderen van het asbest in het gebouw, deze werkzaamheden zijn vorige week afgerond. Ook is inmiddels gestart met de sloop van de bovenbouw. Verwacht wordt dat deze werkzaamheden 11 januari worden afgerond. Nadat de bovenbouw is gesloopt, wordt het buitenterrein verder opgeruimd en wordt de schoolkavel ge√ęgaliseerd.

Lees ook

Nieuwe bestuurder voor Innoforte

VELP – De raad van toezicht van stichting Innoforte, ouderenzorgorganisatie in Velp, heeft Saskia van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.