Home / Doesburg-Regiobode / Doesburgse strijdt om voorleestitel

Doesburgse strijdt om voorleestitel

DOESBURG – De Doesburgse Lisa van Ree maakt zaterdag 2 februari haar opwachting in de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd. In de bibliotheek in Doetinchem neemt zij het op tegen negentien andere kinderen uit de regio. Lisa is om 15.20 uur als allerlaatste aan de beurt. Aan het eind van de middag maakt de jury bekend wie voorleeskampioen wordt. Lisa is al voorleeskampioen van haar school, OBS de Wetelaar in Doesburg. Als zij ook de kwartfinale in Doetinchem wint, mag zij door naar de halve finale, die op zaterdag 23 maart plaatsvindt in ‘s Heerenberg.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.