Home / Rheden-Regiobode / Digitale foto’s bewerken in Dieren

Digitale foto’s bewerken in Dieren

DIEREN – HCC Seniorenacademie houdt op dinsdag 29 januari van 10.00 tot 12.00 uur weer een bijeenkomst in De Oase in Dieren. De presentatie gaat over het bewerken van digitale foto’s.

Voor HCC-leden is de toegang vrij; niet-leden kunnen één keer gratis komen. Daarna betalen ze 4 euro entree per keer. Voor 2 euro is een handige syllabus verkrijgbaar. HCC houdt elke laatste dinsdag van de maand een bijeenkomst in De Oase in Dieren. De teams van HCC kunnen ook helpen met computervragen. De komende maanden zijn de bijeenkomsten op dinsdag 26 februari (uitleg SR-website), dinsdag 26 maart (software smartphone herstellen), dinsdag 30 april (bestandsbeheer) en dinsdag 28 mei (internetwinkelen).
Tijdens de bijeenkomsten is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen, ook over andere digitale onderwerpen dan de presentatie. In de zaal is wifi aanwezig. “Neem dan ook gerust uw eigen laptop, tablet of smartphone mee. U kunt dan al ter plekke oefenen”, aldus de organisatie. Vragen over het gebruik van de computer kunnen vooraf gestuurd worden naar hccbgdieren@gmail.com of bakker.wvoort@hetnet.nl. De beantwoording kan dan zo goed mogelijk worden voorbereid.

apeldoorn.hcc.nl

Lees ook

Koninklijke Gazelle realiseert Experience Center in Dieren

DIEREN – Fietsfabriek Gazelle in Dieren realiseert een uniek Experience Center aangrenzend aan de fabriek. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.