Home / Doesburg-Regiobode / Dief geeft zichzelf aan

Dief geeft zichzelf aan

DOESBURG – De politie in Doesburg kreeg begin januari een bijzonder telefoontje, meldt de politie op Facebook. Een inbreker had last van wroeging en gaf zichzelf aan.

“We werden gebeld door een man die graag opnieuw wilde beginnen. Hij vertelde ons dat hij meerdere inbraken had gepleegd op een camping in Doesburg. Hij wilde schoon schip maken en zijn fouten rechtzetten. Nadat hij ons de plaatsen aanwees waar hij had ingebroken, hielden wij hem aan voor deze inbraken. Omdat er geen sprake was van een heterdaad-situatie moeten we hiervoor overleggen met een Officier van Justitie. Gezien het verleden van de man zit hij nog vast en zal hij zich aankomende week moeten verantwoorden voor de Rechter Commissaris. Deze rechter zal onder andere besluiten of de man nog langer vast blijft zitten of voorlopig weer in vrijheid gesteld wordt.”
De politie besluit het bericht met een oproep aan eenieder om alert te zijn: “Momenteel is er nog steeds sprake van de ‘donkere dagen’. Vermoedt u een verdachte situatie of een inbraak? Bel 112!”

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.