Home / Rheden-Regiobode / Dichtwerk, lokkunst en film in Nieuwe Ruimte

Dichtwerk, lokkunst en film in Nieuwe Ruimte

VELP – Aansluitend op de expositie Architectuur zijn er zaterdag 2 en zondag 3 februari activiteiten in Nieuwe Ruimte aan Den Heuvel 32 in Velp. Op 2 februari maakt René Kijne een dichtplein. De Velpse dichter kijkt vanaf 15.00 uur op zijn eigen manier terug op het jaar 2018. Op 3 februari klinkt de lokroep van de kunst in de Nieuwe Ruimte. Om 15.00 worden de eerste kunstwerken gepresenteerd in de lockers. Dit zijn zeven plekken voor verrassende, kleine en betaalbare kunst; professioneel werk van kunstenaars uit Rheden en omgeving voor een prettige prijs. Aansluitend wordt een film vertoond van Jan van Venrooy. Hij maakte interviews met bekende kunstenaars als Bas Maters, Jan van IJzendoorn en Wim Korvinus. De expositie Architectuur is beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur te bezichtigen.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.