Home / Doesburg-Regiobode / De Matchmaker in Filmhuis Doesburg

De Matchmaker in Filmhuis Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont deze week de Nederlandse feelgoodfilm De Matchmaker. De film is te zien op vrijdag 25 en woensdag 30 januari, beide dagen vanaf 20.00 uur in Het Arsenaal in Doesburg.

Levensgenieter Chris reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja. Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promovideo maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja en wanneer dit online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. Zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek.

Lees ook

Jurgen Teunissen nieuwe prins van De Deurdouwers

ANGERLO – Op zaterdag 11 januari werden prins Jurgen Teunissen en prinses Annabel van der …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.