Home / Doesburg-Regiobode / De Andersons en Erik Hagelstein brengen theaterconcert in Hummelo

De Andersons en Erik Hagelstein brengen theaterconcert in Hummelo

HUMMELO – Het publiek kan zaterdag 2 februari in Dorpshuis Hummelo genieten van de voorstelling Hier Dooft Niets. Hiervoor ontvangen De Andersons een bijzondere gast uit de regio: journalist, presentator en zanger Erik Hagelstein.

“De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid”, zegt de organisatie van Dorpshuis Hummelo. De voorstelling wordt niet alleen gebracht, maar samen met Erik Hagelstein. Als journalist is hij in staat om het beste uit mensen te halen. Daarnaast zingt hij in succesvolle bands, schrijft hij voor De Gelderlander en presenteert hij er op los. “Deze immer gepassioneerde zingende journalist zal als onderdeel van dit theaterconcert vertellen, voordragen en natuurlijk zingen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt”, aldus de organisatie.

Kaarten voor de voorstelling Hier Dooft Niets van De Andersons en Erik Hagelstein zijn voor 10 euro verkrijgbaar in de voorverkoop. Aan de zaal bedraagt de entree 12,50 euro. Het theaterconcert begint om 20.30 uur.

Foto: Femke Linders

www.deandersons.nl

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.