Home / Rheden-Regiobode / Cursus Patchworken in Dieren

Cursus Patchworken in Dieren

DIEREN – Marion Nap start in Dieren met een cursus Patchworken met behulp van papiertjes, ook wel English Paper Piecing. Dit is een eenvoudig te leren techniek waarmee het resultaat nauwkeurig is. In de cursus komen alle mogelijkheden aan bod en wordt ingegaan op materiaal- en kleurgebruik. In de cursus wordt toegewerkt naar een kussenhoesje. Om deze af te kunnen krijgen, is het nodig dat de cursisten tussentijds zelf verder werken. De cursus start op vrijdag 25 januari, mits er minimaal drie aanmeldingen zijn. De cursus wordt of in de ochtend of in de middag gehouden, afhankelijk van voorkeuren. Geef dit dus aan bij aanmelding. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten. De kosten bedragen 45 euro, inclusief koffie of thee met wat lekkers, informatie op papier en een sjabloon.

marion.h.nap@gmail.com

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.