Home / Rheden-Regiobode / Cursus Kijk op Gesteente

Cursus Kijk op Gesteente

VELP – Het Gelders Geologisch Museum in Velp houdt op vier zaterdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur de cursus Kijk op Gesteente. Een stuk theorie wordt gevolgd door een korte pauze, waarna er stenen bekeken worden. Op zaterdag 19 januari gaat het over de vragen wat is gesteente, wat zijn gesteente vormende mineralen en wat is een stenencyclus? Op 2 februari gaat het over sedimentaire (afzettings-)gesteenten, op 16 februari over magmatische (stollings-)gesteenten en op 2 maart over metamorfe (omzettings-)gesteenten. De kosten voor de gehele cursus bedragen 45 euro inclusief koffie/thee en een reader. Het is ook mogen losse dagdelen te volgen; de kosten zijn dan 12 euro per keer. Houders van een Gelrepas krijgen 50 procent korting en voor Vrienden van het museum/ vrijwilligers is de cursus gratis. Aanmelden kan via tel. 026 – 3642996 of via de website www.geologischmuseum.nl.

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.