Home / Doesburg-Regiobode / Containerbrand in Drempt

Containerbrand in Drempt

DREMPT- Zaterdagmiddag rond 11.30 uur werd de brandweer van Doesburg opgepiept voor een containerbrand op de Gildeweg in Drempt. Ter plaatse bleek een bouwafvalcontainer van installatiebedrijf Dimmendaal te branden. Een buurtbewoner had de rook opgemerkt en de brandweer en de eigenaar van het pand gebeld. De container is geblust door er veel water in te laten lopen. Een buurtbewoner merkte op: “Gelukkig weten we nu meteen dat de waterwinning hier nog goed werkt.” Het bleef uiteindelijk alleen bij materiële schade aan de container.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Motorrijder gewond door aanrijding met hert

LOENEN – Een motorrijder heeft zaterdag 1 augustus aan het einde van de avond een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.