Home / Rheden-Regiobode / Concert Panta Rhei Vocaal

Concert Panta Rhei Vocaal

RHEDEN – Panta Rhei Vocaal geeft zondag 27 januari om 15.30 uur een concert in de Dorpskerk in Rheden. Panta Rhei Vocaal is een groep van zestien ervaren zangers die onder leiding van Frank Litjens zingt bij uitvaarten en herdenkingen.In de afgelopen 25 jaar dat Panta Rhei Vocaal bij uitvaarten zingt, hebben de zangers ervaren hoe bijzonder en waardevol het is om iemand met muziek en mooie verhalen in het licht te zetten. Daarom zingen zij sinds kort ook bij andere bijzondere momenten in het leven die men kan vieren of gedenken met een muzikaal ingelijst ritueel of feest, bijvoorbeeld bij zeventig jaar worden, met pensioen gaan of vijftig jaar getrouwd zijn. Panta Rhei Vocaal heeft een uitgebreid en gevarieerd repertoire van klassieke en eigentijdse muziek opgebouwd. Tijdens het concert in Rheden zullen de zangers zowel liederen zingen die over afscheid gaan als ook over de liefde en het leven. De entree is vrij, wel wordt er na afloop een collecte gehouden.

www.pantarheivocaal.nl

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.