Home / Belangrijk / Concert Animato Kwartet bij Podium Palisium

Concert Animato Kwartet bij Podium Palisium

EERBEEK – Zondag 13 januari speelt het Animato Kwartet bij Podium Palisiumaan het Palisiumpark in Eerbeek. De ster van deze vier bijzonder getalenteerde musici rijst pijlsnel op de internationale podia. Evenals die van Jelmer de Moed, de klarinettist die aanschuift om het wonderschone klarinetkwintet van Mozart te spelen.

Alle vijf talenten zijn overladen met prijzen, waaronder die van het Prinses Christina Concours. In Brazilië ontving het kwartet een onderscheiding voor Artistieke Excellentie. Het Animato Kwartet is een publiekslieveling, want bij festivals en concoursen wint het steevast de publieksprijs. Jelmer van Moed werd door Prinses Christina persoonlijk uitgenodigd voor concerten in Italië.
Het kwartet speelt in Eerbeek werken van Haydn en Mendelssohn. Na afloop van het concert kunnen aanwezigen nader kennismaken met de musici. Het concert begint om 12.00 uur. Vanaf 11.30 uur staan koffie en thee klaar. De toegang bedraagt 25 euro, inclusief koffie, drankjes en programma. Reserveren is noodzakelijk en kan via ruud.vandermeer@planet.nl.

Lees ook

55Plus Soos moet nog even wachten

LOENEN – Bij het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen is met ingang van 7 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.