Home / Rheden-Regiobode / Commissie- en Raadsvergadering

Commissie- en Raadsvergadering

ROZENDAAL – De raad en de Commissie van Advies van de gemeente Rozendaal vergaderen op dinsdag 29 januari. De agenda en de raadsvoorstellen liggen voor geïnteresseerden ter inzage bij de balie van Burgerzaken in het gemeentehuis. De agenda en voorstellen voor de raads- en commissievergadering worden gepubliceerd op de website van de gemeente, www.rozendaal.nl. De commissievergadering begint om 19.00 uur. Na afloop van de commissievergadering wordt kort gepauzeerd, waarna aansluitend de raadsvergadering begint.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.