Home / Brummen-Regiobode / Collecte Hersenstichting

Collecte Hersenstichting

REGIO – Van 28 januari tot en met 2 februari wordt de collecte voor de Hersenstichting gehouden. Vele enthousiaste collectanten gaan in Brummen, Eerbeek en Leuvenheim op pad om geld in te zamelen voor al die mensen met een hersenaandoening. De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden en hersenaandoeningen te genezen. Om dit te bereiken is onderzoeken nodig, wordt voorlichting gegeven en is goede patiëntenzorg nodig. Voor dit werk is veel geld nodig. Wie ook wil collecteren, kan contact opnemen met Ria Plant via tel. 0575 – 564250.

www.hersenstichting.nl

Lees ook

Brummense Bikkel voor Marilène, Livine en Ymkje

BRUMMEN – Marilène van Dopperen en Livine en Ymkje Inberg uit Brummen werden woensdag 12 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.