Chauffeurs gezocht voor toertochtjes PGAD

ANGERLO / DOESBURG – Ook in 2019 houdt de Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (PGAD) weer toertochtjes. Gasten zijn welkom, maar ook worden chauffeurs gezocht.

De toertochtjes zijn bedoeld voor mensen die vanwege leeftijd of lichamelijk beperkte mogelijkheden niet meer zo vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen, maar graag ook eens iets meer zien en beleven dan hun eigen huis, directe omgeving of gang naar de winkel. De toertochtjes zijn bestemd voor zowel leden als niet-leden van de PGAD. Deelnemers moeten nog wel goed genoeg ter been zijn om in een gewone personenauto mee te kunnen rijden. Een rollator of inklapbare rolstoel kan achterin.
Naar aanleiding van tips van deelnemers wordt invulling gegeven aan de route en bestemming binnen de grenzen van de provincie Gelderland. Onderweg is er een pauze voor koffie of thee met wat lekkers.
De toertochtjes vinden in principe iedere derde zondagmiddag van de maand plaats van oktober tot mei. De eerstvolgende keer is op zondag 20 januari van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur. De kosten bedragen 2,50 euro per persoon per tochtje. Consumpties en entree zijn voor eigen rekening.

De PGAD is ook nog op zoek naar chauffeurs om aan de vraag te kunnen voldoen. Wie het leuk vindt om met mensen om te gaan en graag wat om handen wil hebben, kan zich aanmelden als chauffeur, mits men in het bezit is van een rijbewijs B, auto en inzittendenverzekering. Brandstofkosten worden vergoed.

Aanmelden voor het toertochtje of als chauffeur kan via marjoleinsomsen@gmail.com, tel. 0313 – 475819 of rimkekingma@planet.nl en tel. 0313 – 479552.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.