Home / Alle-Regiobode / CDA stelt kandidatenlijst PS vast

CDA stelt kandidatenlijst PS vast

REGIO – Op een zeer goed bezochte ledenvergadering in Beek, Montferland, is door de leden van het CDA Gelderland de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart bekendgemaakt. De lijst wordt aangevoerd door Gerhard Bos uit Apeldoorn, op twee en drie staan de huidige gedeputeerden Bea Schouten uit Wijchen en Peter Drenth uit Doetinchem. Uit de regio staan Gerard Nijland uit Angerlo en Dirk Jan Huntelaar uit Hummelo op de lijst. Gerard is al lange tijd actief voor het CDA. Twee jaar als wethouder in Aalten en tien jaar in de gemeente Zevenaar. Daarvoor was hij raadslid in de gemeente Angerlo. Sinds juni is hij fractievolger van het CDA Gelderland. Dirk Jan is voorzitter van de Klaas Jan Huntelaar Foundation. Hij is zestien jaar raadslid geweest voor het CDA, eerst voor de gemeente Hummelo en Keppel en vervolgens voor de gemeente Bronckhorst. De laatste acht jaar was hij fractievoorzitter.

Lees ook

Business & Shopping: Bosque is klaar om gasten te ontvangen

EERBEEK – Bosque is er klaar voor om gasten te ontvangen en het team staat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.