Home / Doesburg-Regiobode / Carmen Breeveld genomineerd voor Vrouw in de Media Award

Carmen Breeveld genomineerd voor Vrouw in de Media Award

DOESBURG – Carmen Breeveld, ondernemer van Triple Talent BV in Doesburg, is één van de genomineerden voor de Vrouw in de Media Award Gelderland 2018. Genomineerd worden vrouwen die opvallend aanwezig zijn in de landelijke media.

Naast de landelijke Vrouw in de Media Award en de You Go Girl Award is er dit jaar voor de derde keer een Vrouw in de Media-winnares per provincie. Deze deskundigen zijn gekozen op voordracht van journalisten, actief in de regionale media, en op voordracht van het publiek. Er kan gestemd worden tot en met donderdag 31 januari op www.vrouwindemedia.nl.
De prijzen zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt. De award voor Gelderland wordt op woensdag 6 februari uitgereikt. De prijzen zijn beelden gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.