Home / Belangrijk / Camping Reeëndal wint Gouden Zoover Award

Camping Reeëndal wint Gouden Zoover Award

LOENEN – Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping Reeëndal in Loenen won een Gouden Zoover Award. De consument beoordeelde Camping Reeëndal met een waarderingscijfer 9,8. “We zijn er bijzonder trots op dat ook dit jaar onze gasten Reeëndal zo goed waarderen. Met deze waardering zijn we nu op een tweede plaats geëindigd in de categorie Grote Camping van Nederland. We werken elke dag hard om onze gasten de beste service en kwaliteit te bieden. Het is dan ook fantastisch dat dit voor het tweede opeenvolgende jaar wordt beloond met een Gouden Zoover Award”, aldus campingeigenaar Rob Arendse.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.