Home / Belangrijk / Cabaret van Piepschuim in Dierens theater

Cabaret van Piepschuim in Dierens theater

DIEREN – Het trio Piepschuim speelt zaterdag 2 februari de voorstelling Grote Woorden bij Theater RhederArt in Dieren. De heren Cor Burger, Robbert Koekkoek en Jacco Westeneng brengen muzikaal cabaret op de planken. Dat ze zelf grote woorden niet schuwen, blijkt uit hun eigen omschrijving van wat ze in de schouwburgzaal van Theothorne laten zien. ‘Het allerbeste’ zeggen ze. Ook spreken ze van ‘een ongelooflijke show’. Verder stellen ze dat een show nog nooit zo is ‘omarmd door het grote publiek’. Even later krabbelen ze wat terug en trekken ze al hun loftuitingen weer in twijfel. Hoe dan ook: de échte recensies zijn positief. De voorstelling begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 17,50 euro, inclusief pauzedrankje. Kaarten zijn te bestellen via www.rhederart.nl.

Foto: Jawad Maakor

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.