Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Prijs voor pannenkoekenbakker

Business & Shopping: Prijs voor pannenkoekenbakker

BRUMMEN – Pannenkoekenbakker Tonny Arts, werkzaam bij restaurant Reuverhoeve in Brummen, is in de prijzen gevallen tijdens het NK Pannenkoeken Bakken. Dit werd gehouden tijdens de vakbeurs Horecava in de RAI Amsterdam.
Tonny’s pannenkoek Sweet Italian behaalde de vijfde plaats van Nederland en de eerste van Gelderland. De Sweet Italian wordt gemaakt van een beslag met espresso, koffielikeur en bastognekoek, belegd met lange vingers, gedrenkt in tiramisusiroop, en eigengemaakte tiramisu met een mokkakoekje.

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.