Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Gratis Gezondheidscheck 55+ bij Jagyba Sport & Health

Business & Shopping: Gratis Gezondheidscheck 55+ bij Jagyba Sport & Health

VELP – In de week van 21 tot en met 27 januari is het gezondheidsweek bij Jagyba Sport & Health in Velp. Iedereen kan gratis laten testen hoe fit hij is en ontvangt daarbij een gratis leefstijladvies. Wie meedoet, wordt getest op onder andere mobiliteit, bloeddruk, gewicht, vetpercentage, metabolische leeftijd en knijpkracht.
Goed trainen begint bij de juiste instelling van de apparatuur. Door de allernieuwste ontwikkeling op trainingsgebied heeft Jagyba nu als enige in de regio de beschikking over de Bodyscan. In slechts 5 seconden kunnen alle apparaten op de juiste wijze worden ingesteld. Dit gebeurt doormiddel van de exacte biometrische Bodyscan van de Milonizer. Naast de biometrische Bodyscan is de apparatuur uitgerust met een uitgebreid aanbod van verschillende testen, zoals sprongkracht, reactie en balans.

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.