Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Gebroeders van den Brink stopt na bijna vijftig jaar

Business & Shopping: Gebroeders van den Brink stopt na bijna vijftig jaar

EERBEEK – De bekende fietsenzaak Gebroeders van den Brink in Eerbeek gaat ermee stoppen. De fietsenwinkel en werkplaats aan de Grizellstraat in Eerbeek sluiten per 1 februari.

De gebroeders Van den Brink hebben bijna vijftig jaar met veel plezier en passie hun vak uitgeoefend. Service stond altijd in een hoog vaandel en tevreden klanten was altijd het doel. “Graag bedanken wij al onze trouwe klanten en relaties van de afgelopen jaren. We zullen het missen”, zeggen de gebroeders Van den Brink.

Bike Totaal Wolters in Klarenbeek en Zutphen neemt alle service en garantie over van Gebroeders Van den Brink. André en Chris Wolters van het gelijknamige bedrijf heten samen met hun team iedereen van harte welkom. “We hebben een haal- en brengdienst om het makkelijker te maken voor de klanten. Natuurlijk staat de koffie altijd klaar om eens een kijkje te nemen in één van onze winkels. Wij bedanken de familie Van den Brink voor het vertrouwen en wensen hen veel geluk en gezondheid voor de toekomst.”

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Gezonde leefstijl

Gezondheid wordt over het algemeen gezien als de belangrijkste factor voor een goed en gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.