Home / Brummen-Regiobode / Brummens Mannenkoor zingt in Openluchtmuseum

Brummens Mannenkoor zingt in Openluchtmuseum

BRUMMEN / ARNHEM – De zangers van het Brummens Mannenkoor zongen dinsdag 2 januari maar liefst drie maal voor een volle kerk. Ze zongen drie keer een half uur in het Zeeuwse kerkje in het Openluchtmuseum in Arnhem.

De mannen hadden een afwisselend programma voorbereid. Gestart werd met het Zuid-Afrikaanse Masithi, dat werd gevolgd door een aantal Franse en Engelse liederen en Mnogaja Ljeta. Aan het eind van elk optreden zong het mannenkoor met èn gedirigeerd door een aantal kinderen Berend Botje. Tot slot wenste voorzitter Lieuwe Blaauw de aanwezigen een gelukkig en gezond 2019.

Het was de zesde keer dat het Brummens Mannenkoor aan het begin van het nieuwe jaar optrad in het zeventiende-eeuwse zaalkerkje, dat afkomstig is uit het Zeeuwse ‘s Heerenhoek. Inmiddels zijn de wekelijkse repetities weer van start gegaan. Het mannenkoor zingt niet meer in het vertrouwde Concordia, maar heeft een plek gevonden bij Plein Vijf.
Zoals elk koor is ook het Brummens Mannenkoor hard op zoek naar nieuwe leden. Belangstellende mannen zijn dan ook van harte welkom om een keer mee te zingen en de sfeer te proeven in Plein Vijf. Belangstellenden kunnen contact opnemen met secretaris Jan Willem Brummelkamp, tel. 0575-563921.

www.brummmensmannenkoor.nl

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.