Home / Belangrijk / Bohemian Rhapsody, The Wife en Rafaël bij Filmhuis Dieren

Bohemian Rhapsody, The Wife en Rafaël bij Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren draait komende week twee films in Schouwburg Theothorne: The Wife en Rafaël. Vanwege de overweldigende belangstelling wordt de muziekfilm Bohemian Rhapsody begin februari voor een derde maal vertoond. Alle films beginnen om 20.00 uur en zijn te zien in Schouwburg Theothorne in Dieren.

Zondag 13 januari is The Wife te zien, een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt. Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze een geheim te onthullen waardoor alles in één klap op losse schroeven komt te staan.

Dinsdag 15 januari kan het publiek genieten van het aangrijpende waargebeurde verhaal Rafaël over de Nederlandse Kimmy en Tunesische Nazir (foto). Wanneer Nazir aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij illegaal de oversteek naar Europa te maken. Tijdens deze helse reis krijgt hij alleen hulp van zijn hoogzwangere vrouw. Dit verhaal haalde in 2011 het wereldnieuws.

De muziekfilm Bohemian Rhapsody, een ode aan de band Queen en zanger Freddy Mercury, was in december al te zien bij Filmhuis Dieren. Vanwege de overweldigende belangstelling werd besloten de film op vrijdag 1 februari nogmaals te vertonen. Deze voorstelling was zó snel uitverkocht, dat het Filmhuis ook zondag 3 februari Bohemian Rhapsody laat zien. Kaarten zijn te bestellen via www.filmhuisdieren.nl.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.