Home / Doesburg-Regiobode / BoekStart met Dikkie Dik

BoekStart met Dikkie Dik

DOESBURG – Vrijdag 1 februari is er weer een BoekStart-bijeenkomst in de bibliotheek in Doesburg. Omdat het alweer tien jaar geleden is dat het eerste BoekStart-koffertje werd uitgereikt aan ouders die hun baby inschreven als lid aan de bibliotheek, kunnen kinderen dit keer op de foto met Dikkie Dik. Na het voorlezen, dat om 10.00 uur begint, is er een fotoshoot. Kinderen kunnen op vertoon van een uitleenbon met Dikkie Dik op de foto. Wie even moet wachten, kan spelen in de poezenmand van Dikkie Dik, die is omgetoverd tot ballenbak, of een kleurplaat maken. Er is wat te drinken en wat lekkers. BoekStart stimuleert ouders samen te lezen met hun kinderen van nul tot vier jaar.

www.bibliotheekwestachterhoek.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.