Home / Belangrijk / Blaasmuziek in De Harmonie

Blaasmuziek in De Harmonie

LAAG-SOEREN – De Isseltaler Musikanten verzorgen zondag 13 januari om 11.30 uur een nieuwjaarsconcert in De Harmonie in Laag-Soeren. Het publiek kan genieten van de mooiste Egerländer-blaasmuziek. De zaal is open vanaf 10.30 uur.

De Isseltaler Musikanten willen met hun tournee zoveel mogelijk blaasmuziekliefhebbers in de regio de gelegenheid geven om een sfeervol en gezellig nieuwjaarsfeest met Egerländer-blaasmuziek mee te maken. De muzikanten brengen blaasmuziek, onder leiding van Cyrille van Poucke.
De toegangskaarten voor de concerten kosten 8,50 euro per stuk en zijn voor aanvang aan de zaal verkrijgbaar. Het is ook mogelijk van tevoren te reserveren via tel. 026 – 3820245 of info@isseltalermusikanten.nl. Ook zijn kaarten te bestellen via de e-Ticketshop van het orkest, zodat de bezoekers de kaarten direct thuis veilig kunnen betalen en kunnen printen.

www.isseltalermusikanten.nl

Lees ook

Tuin van Sjef open

VELP – De Tuin van Sjef in Velp is zondag 25 september weer open. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.