Home / Brummen-Regiobode / Bingoavond Thuiszorg Gezellig

Bingoavond Thuiszorg Gezellig

BRUMMEN – Thuiszorg Gezellig houdt, in samenwerking met verschillende lokale bedrijven, een gezellige bingoavond in Brummen. Op woensdag 6 februari rollen de balletjes in Plein 5. De bingo wordt gepresenteerd door de oprichters van Thuiszorg Gezellig, Marcel en Berend. De zaal opent om 19.00 uur, de bingo start om 19.30 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door diverse lokale ondernemers. Iedereen is welkom om mee te spelen, maar aanmelden is wel gewenst. Dit kan via info@thuiszorggezellig.nl of tel. 085 – 0409074. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Thuiszorg Gezellig.

Lees ook

Kerstmiddag ouderen Loenense kerken

LOENEN – Net als voorgaande jaren wordt er in Loenen ook dit jaar weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.