Home / Doesburg-Regiobode / Bijeenkomsten Digihulp

Bijeenkomsten Digihulp

DOESBURG – In de bibliotheek Doesburg is elke dinsdagmorgen een themabijeenkomst vor Digihulp. In januari staan de ontmoetingen in het teken van de online bibliotheek. Zo wordt op 8 en 22 januari gesproken over e-books en de Luisterbieb. Op 15 en 29 januari worden de site en app van de bibliotheek besproken en komen zaken als online reserveren en verlengen aan bod. De bijeenkomsten zijn steeds van 10.30 tot 12.30 uur in de bibliotheek en gratis bij te wonen. Deelnemers dienen wel hun eigen laptop, e-reader, tablet of smartphone mee te nemen. Overigens is het ook mogelijk andere vragen te stellen tijdens deze bijeenkomsten.

Lees ook

Sneeuwpret in Doesburg

DOESBURG – Ook Doesburg werd zaterdag bedekt onder een laagje sneeuw. Lang duurde deze sneeuwpret …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.