Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst computerclub STACC

Bijeenkomst computerclub STACC

RHEDEN – Op zaterdag 2 februari kunnen belangstellenden binnenlopen bij de clubmiddag van de Stichting Atari Computer Club (STACC). Deze bijeenkomst is in het Dorpshuis in Rheden en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor alle computergebruikers. De computerclub komt elke eerste zaterdag van de maand bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten worden allerlei zaken behandeld, maar in de komende bijeenkomsten komt met name het computergebruik aan bod, in de breedste zin van het woord.

www.stacc-computerclub.nl

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.