Home / Alle-Regiobode / Bijeenkomst ChristenUnie Rheden-Doesburg

Bijeenkomst ChristenUnie Rheden-Doesburg

DOESBURG – Op donderdag 17 januari houdt de afdeling Rheden-Doesburg van de ChristenUnie om 19.45 uur een bijeenkomst voor leden en sympathisanten. De bijeenkomst is bedoeld als ledenvergadering waarbij sympathisanten nader kennis kunnen maken met de afdeling. Secretaris Jan Stehouwer vertelt in dit verband wat meer over het functioneren van de afdeling. De bijeenkomst wordt gehouden in de Ooipoortkerk aan de Ooipoortstraat 52 in Doesburg. Vanaf 19.15 uur staan de koffie en thee klaar.

Lees ook

Business & Shopping: Corbeek Tweewielers viert jubileum met E-bike Opstapdagen

DIEREN – Het is al weer 12,5 jaar geleden dat Michel Corbeek zijn eigen zaak …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.