Home / Belangrijk / BBL blikt terug op enerverend jaar

BBL blikt terug op enerverend jaar

LEUVENHEIM – Tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie van de Buurtbusvereniging Brummen Leuvenheim (BBL) werd geopend door voorzitter Rein Put. In een terugblik over 2018 concludeerde hij dat het een enerverend jaar is geweest voor de BBL.

Er werd afscheid genomen van vijf chauffeurs vanwege leeftijd en verhuizing. Gelukkig werden de chauffeurs snel vervangen. Ook hield BBL een proefproject met pinapparatuur. Contant betalen is in 2019 niet meer mogelijk. In november mocht de BBL de 250.000e passagier vervoeren.
Met een meer dan tevreden gevoel stelde de voorzitter vast dat de BBL vanaf de oprichting in september 2007 tot heden maar liefst 255.063 passagiers had vervoerd. Van de veertien buurtbusverenigingen op de Veluwe staat de BBL in het jaaroverzicht van vervoersmaatschappij Syntus op de tweede plek, wat weer eens de noodzaak van deze buslijn onderschrijft. Put sprak dan ook zijn waardering uit voor de enthousiaste chauffeurs, die zes dagen van de week de exploitatie van deze lijn mogelijk maken.
De avond werd aangenaam voortgezet met een hapje en een drankje en dit jaar omlijst met een gezellig achtergrondmuziekje door het duo Iddo en Rosalyn.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.